Recreatief Badminton

De senioren spelen elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00. Het niveau van de recreanten is uitlopend van beginnend tot competitiespelers. We beginnen de avond met het ophangen van de pasjes. Je speelt 3 partijen van 20 minuten met en tegen willekeurige spelers. Daarna ben je vrij om je pasje op te hangen op het bord.

Voor beginners en gevorderde spelers kan er bij genoeg deelname na 21:00 training gegeven worden. De training wordt vezorgd door Wil van Hooijdonk. Er worden tijdens deze trainingen basisslagen, loopoefeningen en natuurlijk de spelregels aangeleerd.

Op de zondagochtend kan er bovendien vrij worden gespeeld in sporthal De Stal in wijk de Landmaten van 10:00 – 12:00 uur.

Er worden diverse activiteiten voor de reacreanten georganiseerd, zoals interne competitie, voorjaarscompetitie en clubkampioenschappen. Zowel voor de dinsdag als voor de woensdag spelen we in sporthal ‘t Dok.

Woensdagochtend Recreanten

Op de woensdagochtend spelen we van 9 tot 11 in het Dok. In de linkerkant van de sporthal. Tussendoor nemen we allemaal even pauze in de kantine.(10 tot 10.20). De woensdagochtend is wat kleinschaliger dan de dinsdagavond. Het is een gevarieerde hechte, leuke sociale groep.

In het eerste uur is er gelegenheid om te trainen. Dit is niet verplicht. Rackets zijn aanwezig om een keer mee te komen doen. Als je lid wordt is het de bedoeling dat je er zelf 1 aanschaft.

De eerste woensdag van de maand spelen we onderlinge wedstrijden. Dan deel ik de teams in. Na 10 minuten wisselen we alles weer door. Dit is altijd hartstikke gezellig.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er wordt voldoende aandacht besteedt om het badminton te leren. Tijdens de schoolvakanties is de sporthal voor ons gesloten, er wordt dan ook niet gespeeld. Wil je overdag sporten  b.v. onder schooltijd of omdat je dat nou gewoon fijner vind dan is de woensdagsochtend echt iets voor jou. De groep is in leeftijd goed verdeeld. Ben je dus wat jonger, ouder, of er tussenin  aarzel niet en kom lekker spelen. Iedereen is welkom!

Je kunt er ook voor kiezen dat je bijvoorbeeld alleen het eerst uur komt. Jij bepaalt zelf hoelang je blijft spelen. Dus stap binnen op de woensdag om 9 uur in het Dok. Of bel me even als je nog vragen hebt.

Wilma Ridderhof   tel: 06-57364558 of stuur een mail naar wil1981@live.nl