04 Jul 2020

Spelen in Sporthal De Stal vanaf zondag 5 juli 2020

De afgelopen weken hebben diverse leden buiten al een partijtje badminton gespeeld op het handbalveld aan de Educalaan. Het was erg leuk om elkaar na zo lange tijd weer te zien. Ondanks de airshuttles bleek het best wel lastig met de wind en soms laaghangende zon. Dit leidde soms tot enige hilariteit maar vooral veel lol. Er waren ook leden die zich buiten wat minder thuis voelden op de baan. Maar we hebben goed nieuws. Zoals jullie vast hebben gehoord mogen we vanaf juli weer in de zaal sporten. We hebben het lang zonder badminton moeten doen. Wij hopen jullie al enigszins te kunnen compenseren door de mogelijkheid te bieden om gedurende de zomermaanden zowel op de zondagochtend (10:00 uur tot 12:00 uur) als de dinsdagavond (20:00 uur tot 22:00 uur) in De Stal te komen spelen. We beginnen dan vanaf komende zondag 5 juli a.s. .Uiteraard gelden hiervoor weer de richtlijnen van het RIVM. Optiesport heeft hiervoor een protocol opgesteld (zie bijlage). Het is belangrijk dat we in deze Coronatijd met elkaar verantwoord sporten. Wij willen jullie dan ook vragen het Optisport Protocol vooraf goed te lezen en je hieraan te houden.

We kunnen weer los en hebben er veel zin in. Hoop jullie ook. Tot gauw in De Stal.

Bestuur BC Dronten